Bozok Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Ruhsatlandırma Ön Komisyon Toplantısı Yapıldı.
18 Temmuz 2024

Müdürlüğümüz Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri Birim Sorumlusu Diş Hekimi Sedef GÖK ŞAHİN, Sağlık Memuru Ahmet EKİNCİ ve Ebe Figen FİLİK sekretaryalığında Yozgat Bozok Üniversitesi Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Ruhsatlandırma Ön Komisyon Toplantısı yapıldı.Toplantı,  Komisyon Üyeleri; Bozok Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden Prof.Dr. Ömer Engin BULUT, Dr. Öğrt.Üyesi Süha KUŞÇU, Dr. Öğrt. Üyesi Musa ACARTÜRK, İnşaat Mühendisi Muhammed Alperen BAKIR, Makine Mühendisi Metin BEKTAŞ, Bozok Üniversitesi  İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Yasin CANVERDİ,  Ebe Hatice İPEK, Ebe Zehra DEMİRTÜRK’ün katılımlarıyla gerçekleşti.