BEBEK DOSTU SAĞLIK KURULUŞLARI İL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
20 Haziran 2022

Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığınca Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları İl Değerlendirme Toplantısı; İl Sağlık Müdürümüz Dr.Fatih ŞAHİN adına Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Abdullah CESUR ‘un Başkanlığında gerçekleştirildi. Kamu Hastaneleri Başkanlığımız, Sağlık Hizmetleri Başkanlığımız, İlimiz Hastanelerinin Yöneticileri ,Yozgat Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürü, Tabipler Odası Yozgat İl Başkanı, Aile Hekimleri Derneği Başkanı ve Şube çalışanlarının katıldığı toplantıda; Halk Sağlığı Hizmetleri Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Şube Sorumlusu Uzman Filiz KABAYEL ve Program Sorumlusu Ebe Hatice KIZILKALE’nin sunumlarıyla; Yaşamın İlk altı ayında yalnızca anne sütüyle beslenmenin, bebeğin büyüme ve gelişme döneminde hem fizyolojik hem de psikolojik yönüyle anne ve bebeğe faydalarından bahsedildi.”Altın Bebek Dostu İl “ ünvanımızı değerlendirerek sürdürülebilir politikalarla ilgili paydaş kurumlarla görüş alışverişinde bulunuldu ortak karar metni imza altına alındı.
bebek2.jpg
bebek3.jpg