VERİMLİLİK VE SAĞLIK HİZMETLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI SARAYKENT
02 Haziran 2022

verimlilik saraykent.jpgverimlilik saraykent slayt.jpgİl Sağlık Müdürlüğümüz Verimlilik ve Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Programı kapsamında; Saraykent Şehit Beytullah Yeşilay Devlet Hastanesinin Sağlık Hizmet Sunumu ve Verimlilik Değerlendirmesi Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Cahit B. KAYHAN, Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Dr. Elif Bilge ÖZKAN,  Personel ve Destek Hizmetleri Verimlilik Il Koordinatörü Eczacı Ayşe Betül TAŞKINGÜL , Saraykent  Şehit Beytullah Yesilay Devlet Hastanesi Başhekimi  Dr. Mustafa MUSLU, Idari ve Mali Hizmetler Müdürü İsmail GÜNEŞ, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Eczacı İrfan KARACA,Kamu Hastaneleri Hiźmetleri Başkanlıği Uzman  Emre OKTAY, birim çalışanı Şerife CİVAN’ın katılımlarıyla 01.06.2022 tarihinde  yapıldı.