YOZGAT TOPLUM RUH SAĞLIĞI (TRSM) İL KOORDİNASYON KURUL TOPLANTISI
18 Haziran 2021

Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Yozgat Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ( TRSM) ‘İl Koordinasyon Kurulu’ toplantısı 17.06.2021 tarihinde Pandemi önlemleri alınarak Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Halk Sağlığı Başkanı Dr.Mehmet PARLAK Başkanlığında, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Durumlar Şube Sorumlusu Rivahi KALAY tarafından düzenlenen toplantıya Yozgat Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, İŞKUR, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Yerköy Devlet Hastanesi, Kamu Hastaneleri Başkanlığı, Orman İşletme Müdürlüğü ,TRSM çalışanları katıldı. Kurumlar arası işbirliği ve farkındalığın artırılması amacıyla düzenlenen toplantı, 2021 yılı Mart ayında gerçekleştirilen toplantı kararları ,yeni gündem maddeleri , karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri karara bağlandı .

WhatsApp Image 2021-06-18 at 09.11.11.jpeg
WhatsApp Image 2021-06-17 at 17.05.22.jpeg