ŞEHİR HASTANESİ HASTA MEMNUNİYET ANKETİ
19 Mart 2019

Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ar-Ge ve Sağlık Sistemleri Geliştirilmesi Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen; Koordinatörlüğünü Müdürlüğümüz Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mustafa ŞAHİN ve Şube Müdürü Serpil ŞAHİN’ in yaptığı Yozgat Şehir Hastanemizde hasta memnuniyet anket uygulaması başlatılmıştır.  12 Mart – 12 Nisan 2019 tarihleri arasında bir ay sürecek olan memnuniyet anketinde hastaneden hizmet alan vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden duydukları memnuniyet düzeylerini ölçmek ve sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılmasına yönelik veri temin etmektir.   Anket uygulamasında bizlere destek olan Yozgat Halkımıza, Yozgat Şehir Hastanemize ve anketörlerimize teşekkür ederiz.