Temel Yenidoğan Bakımı Eğitim Programı Verilmeye Devam Ediyor
26 Şubat 2024

Ülkemizde önemli bir halk sağlığı sorunu olan, yenidoğan bebek ölümlerinin önlenmesine yönelik, temel yenidoğan bakım hizmetlerinin geliştirilmesi amacı ile Müdürlüğümüzce ilimiz genelinde kamu ve  üniversite hastanelerinin yenidoğan kliniklerinde, doğum salonlarında, entegre hastanelerde ve 112 acil yardım hizmetlerinde çalışan ve yenidoğana yönelik hekim dışı sağlık personeline “Temel Yenidoğan Bakımı Eğitim Programı” yürütülmektedir.

Uzm. Dr. Hanife Ece ERİK ve eğitimcilerimiz Hemşire Rukiye KIYAK, Ebe Sevgi AÇIKEL tarafından verilen  Temel Yenidoğan Bakımı Eğitiminin 3. Turu  08- 09 Şubat  ve 22-23 Şubat ve tarihlerinde verilmiş olup emeği geçen personellerimize ve katılımcılara  teşekkür ediyoruz.

• temel yeni doğan eğitim pragram