Uz. Dr. Cahit Bekir KAYHAN

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı

Uz. Dr. Cahit Bekir KAYHAN
                                                                                                                        Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı

1965 yılında Yozgat Sorgun da doğdu. 1989 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. İlk olarak Van Saray Sağlık Ocağında ve Yozgat Verem Savaş Dispanserinde Pratisyen Hekim olarak görev yaptı. 1992-1993 yıllarında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Patoloji Anabilim Dalında ve 1993-1997 yılları arasında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalında Uzmanlık Eğitimini tamamlamıştır. Sırasıyla Yozgat Devlet Hastanesinde Uzman Doktor ve Başhekimlik, Yozgat KHB Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı olarak görev yapmıştır. Halen Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı olarak görevine devam etmektedir.