T.C. Sağlık Bakanlığı Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere Sürekli İşçi Alımı İlanı
31 Ocak 2019

Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında ihtiyaç duyulan sürekli işçi istihdamı için İŞ-KUR üzerinden başvurular alınmıştır. Bakanlığımızca kura usulü ile yerleştirme işleminin yapılması için Kura usulüne tabi taleplerden;

Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, Elektrikçi (Genel), Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Klinik Destek Elemanı (Hastane), Şoför (Yolcu Taşıma), Veri Giriş Kontrol İşletmeni ve Yardımcı Klinik Elemanı (Diş) mesleklerine ilişkin 5037 sürekli işçi alımı için İŞKUR'un gönderdiği ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle münhal kadronun dört katı asil dört katı yedek noter huzurunda kura ile belirlenecektir.

Kura, 15 Ocak 2019 Salı günü gerçekleştirilmiştir.

Katılımcılar, Kura sonuçlarını aynı gün saat 20.00’ den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr  internet adresinden öğrenebileceklerdir.

Yozgat Sosyalleştirme Bölgesi emrine yerleşen adayların sözlü sınava katılabilmeleri için, Sürekli İşçi Sınav Programı çerçevesinde başvuru belgelerini, ekteki dilekçe örneği ile birlikte 18-19 Ocak 2019 tarihleri arasında İl Sağlık Müdürlüğüne ibraz etmeleri gerekmektedir. Anılan tarihlerde sözlü sınava esas tutulacak belgelerin ibraz edilmemesi halinde aday sözlü sınava alınmayacaktır.

Bu ilan tebligat hükmündedir.

NOT : 19 Ocak 2019 Cumartesi günü saat 08.30-12.30/13.30-17.30 saatleri arasında müracaatlar kabul edilecektir.

SÜREKLI İŞÇİ EVRAK TESLIM DİLEKÇESİ

YOZGAT İSM SÜREKLİ İŞÇİ ALIMINA İLİŞKİN ADAYLARDAN İSTENECEK ÖNBAŞVURU BELGELERİ