Yozgat Şehir Hastanesi "Dijitalleşmede" Avrupayı geçti

Yozgat Şehir Hastanesi, “Dijitalleşmede” Avrupa’yı geçti

Yozgat Şehir Hastanesi, dijitalleşmenin en üst seviyesinde

Yozgat Şehir Hastanesi’nden Avrupa’da bir ilk

Yozgat Şehir Hastanesi,   Ocak 2018’de zorlaştırılan kriterlere göre  HIMSS Analytics Avrupa ve Latin Amerika Sorumlusu John Rayner ve Jörg Studzinski ile İtalya'dan Elena Sini ve Portekiz’den Dr. Ana Rafaela Prado'nun gözlemci olarak katıldığı denetimler sonunda,  “Seviye 7 Tam Dijital Hastane” olarak tescil edilen Avrupa’ nın ilk ve tek hastanesi  oldu.

Yozgat Şehir Hastanesi, Avrupa’da bir ilki başarmanın verdiği gururu düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyu ile paylaştı. Basın toplantısında, İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin, Hastane Başhekimi Opr. Dr. Aziz Ahmet Surel ile RMİ (Rönesans İşletme Hizmetleri) Yozgat Şehir Hastanesi İşletme Müdürü Tansel Yücel, yaşanan zorlu süreç hakkında bilgi verdiler. Bu süreçte birebir sahada denetçilerle çalışan ekip sorumlularının da katıldığı toplantıda gurur tablosu oluşturuldu.

İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin, başta hastane Başhekimi Dr. Surel olmak üzere Avrupa’da bir ilki başaran ekibi kutladı.