16 Kasım 2018

• DSC_0334.JPG
  • DSC_0336.JPG
  • DSC_0352.JPG

Yozgat Sağlık Yöneticileri ve Birim Sorumluları Kayseri’de Verimlilik Toplantısına Katıldı.

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü'nün Kayseri’de düzenlediği toplantıda, sağlık camiası bir araya gelirken, 2018 verimlilik uygulamaları, hasta ve sağlık çalışanlarının hakları, sağlık bakım hizmetlerinin değerlendirilmesi, sağlık alanındaki istatistikler, yoğun bakım verileri, sosyal medya ve web uygulamaları masaya yatırıldı.

Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü hastane yöneticileri ve birim sorumlularının da katıldığı toplantıya Kayseri, Nevşehir, Niğde, Kırşehir, Sivas illeri de katılarak bölge toplantısı gerçekleşmiş oldu.